Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

9apr/140

Dagje niets!

10155824_730604636974311_7698319684226656292_n

Vandaag  laat op slecht geslapen, tja zelfde verhaal als de laatste weken en vooral laatste dagen nek,rug en stuitje doen zeer.  Ik rommel op de pc en verzorg de dieren.  Snuffie is verwent dit keer met 3 soorten groen en die wist gewoonweg niet wat hij nu als eerste wilde eten ha ha droog brood, wat  bloemkool bladeren, wortels en beetje andijvie. Het was wel lekker weer en de zon scheen. Ik had geen puf me aan te kleden dus liep in pyjama heel de dag. We ontdekte dat we de groen container zijn vergeten, helaas nu blijft die bijna vol nog twee weken staan. Als het de grijze was vond ik het erger.  In de middag gaan douchen en liggen ook nog even met Twil gebeld en bijgepraat. We hebben samen kaasfondue gegeten heerlijk en gezellig bij de tv. Nu is de dag om en ik ben doodop ik ga mijn bed op zoeken.

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.