Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

8apr/140

Gezellig met San gebeld

Vandaag op tijd op en Sjoerd kwam huisje schoon en erg gezellig samen. Als Sjoerd weer weg is belt San heerlijk met har weer bijgepraat, helaas hebben nu onze lunch weer moeten uitstellen tot mei/juni omdat de rolstoel dus onveilig is  en onbruikbaar. Maar goed we blijven er naar uit kijken en wat in het vat zit verzuurd niet, maar leuk is anders. Dan na tijdje hangen we weer op en gaan wij lunchen. Ik heb grote problemen met mijn nek en rug, de kiepbeurt met opvang van adviseur doet meer dan ik dacht helaas. In de middag ga ik dus maar plat en dat helpt.In de avond eten en kijken we wat tv. Ik baal nu wel even van mijn lijf kan mijnhoofd niet naar rechts draaien en  als ik te lang zit  dan verga ik van de pijn in rug en stuitje kortom liggen, zitten staan, hangen  ik combineer maar wat en Johannes smeert nu elke 4 uur Voltaren op de zere plekken, ik grap nu maar dat ik beter een Voltaren douche kan nemen maar die bestaat niet. In ieder geval is het zinloos om pijnstillers te nemen dus dat laten we maar en  hopen dat het snel bijdraait. Ik bel nog even gezellig met Nienke en we  kijken vooruit naar ons weekendje weg eind april, heerlijk! Laat Pasen maar komen worden leuke dagen!

1606913_730303253671116_7489617649331027736_n

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.