Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

6apr/140

Braderie Palazzo

Vandaag uitgeslapen  en rustig de dag begonnen. Ik sliep weer eens slecht en ik heb  buikpijn voor bezoek WELzorg morgen, dat gebeurt niet vaak. Meestal sta ik mijn vrouwtje wel, maar dit speelt natuurlijk al weer langer en het feit dat JV van de gemeente zich ermee bemoeit zal wel invloed hebben en anders het feit dat ik er over twitter met de wethouder. Hoe dan ook ik voel me niet erg fijn, maar goed we zien het morgen wel. Het si beetje regenachtig jammer, maar gelukkig trekt het weer bij en dus gaan we toch nog even rondje doen op de braderie bij Palazzo en meteen even wat winkels in. Het si er erg gezellig en best wel druk. Thuis gekomen dieren verzorgen en wat rommelen en in de avond kijken we tv. De dag is weer om en we gaan slapen morgen is weer maandag drukke werkdag.Morgen is het ook eindelijk zover dat HBO verder gaat met mijn favoriete serie Games of Thrones! Aftellen en morgen avond van 20.00  tot 21.30 uur niet storen!

1781184_729681267066648_5452326522369133438_o

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.