Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

3apr/140

Dierenarts op bezoek

Vandaag op tijd op en meteen de dieren verzorgen, de kleintjes maken het goed zowel de Gecko als de kikkertjes. Erg blij met de kleintjes. In de ochtend komt de dierenarts (DA) De katten als eerste en Kuifje mauwt en schreeuwt al moord en brand omdat hij niet weg kan vluchten, raar dier. Smockey begroet direct uit zichzelf de dierenarts. Katten zijn beide prima in orde en krijgen hun spuitjes. Dan naar Snuffie en die is perfecte vorm zegt ze alles tip top en ze geeft compliment over het nieuwe hok. Ook Snuffie vindt haar niet leuk en gromt en doet maar krijgt wel zijn spuit en dan is het weer allemaal klaar en in orde. Nog even lekker gepraat met dierenarts over alle dieren en toen ging ze weer naar huis. Wij gaan lunchen en  dan rommelen we de dag verder door. Twil heeft nog en weer problemen met laptop daar baal ik van en nee niet van Twil maar van de laptop. Nu gaan we er weer naar kijken maar ik wil dat het nu gewoon goed gaat werken en ik heb geen idee wat de oorzaak is dus dat is lastig. Techniek is leuk als het werkt maar o jee als er wat mis gaat. Maar goed we hebben afspraak gemaakt en  het komt uiteindelijk el goed denk ik.   Als dan de post komt krijg ik een hele leuke kaart.

Deze kaart kwam net met de tekst:
10171681_727823987252376_2123973603_n
Bedankt voor uw bestelling en uw positieve reactie!
Veel kijkplezier op MyPrime!
Met vriendelijke groet,
Margriet M.
Telefoniste UPC Nederland
Handgeschreven en nog nooit meegemaakt, wordt er helemaal vrolijk van bedankt Margriet!

Geweldig toch ben er helemaal vrolijk van en bedankt hun haar op FB via de UPC site. Ben al jaren klant en uiteraard zijn er wel eens problemen maar over het geheel zeer tevreden met UPC. En nu dus een mevrouw die laat blijken dat UPC dat ook is met ons.  Dan tijd om te gaan eten ik maak zalm geroosterd met sesamzaad en dat op een bedje paksoi! en dat is weer erg smakelijk. Ondertussen belt mijn broertje nog even gezellig en dan de avond voorde buis en bed opzoeken.

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.