Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

1apr/140

Veel leuke dingen.

Vanmorgen op tijd op en Sjoerd kwam. Lekker aan de koffie, baby diertjes kijken en dan ook nog schoon huisje. Na het werk Sjoerd geholpen met nieuwe pc uitzoeken. Elisabeth meld dat ze in Lelystad nar Acda en de Munnik gaat en vraagt of ik mee wil, leuk maar geen rolstoelplek dus nu heb ik snel zelf kaartje geregeld via de telefoon en  gaat ook Johannes mee. Dus in november 2014 gaan wij met zijn drietjes naar Acda en de Munnik in Agora Theater Lelystad, dit is hun laatste tour dus net op tijd en daarna stoppen ze. Ik rommel wat in huis, verzorg de dieren en de deur staat lekker open want het is erg mooi weer. Had de hoop dat de adviseur van Welzorg zou bellen, maar vrees dat er weer veel tijd in gaat zitten om de problemen op te lossen maandag 24 maart sprak ik JV van de gemeente, donderdag 27 maart belde Welzorg en donderdag 28 maart kwam men kijken en  nu wachten we op de adviseur die gaat bellen voor afspraak. Nienke had ons gevraagd of het goed was dat ze in april een weekendje hierheen kwam om er even uit te zijn, prima en wij hebben eind april een weekendje geboekt in huisje in Arcen en gaan dan lekker zwemmen in de Thermaal baden daar en Nienke gisteren verteld dat ze mee gaat. Wij halen haar op weg naar Arcen op en dan allemaal een weekendje eruit! Het is heel moeilijk om iets te huren met arrangement of  met leuke actie want zodra je aangepast huisje wil gaat altijd de prijs opeens omhoog en nu dus  niet Hogenboom bied je wel de mogelijkheid om ook de goedkope actie in aangepaste woning te doen, helemaal blij mee.
10004047_726963114005130_656437253_nlogo_1
Toen kwam de post heerlijk mijn nieuwe cd’s zijn binnen en meteen er van genoten.
9200000012130744 9200000024523729
De voogd van Lianno belde en goed gesprek met haar gehad en eind april komt Lianno weer een dagje, heerlijk heb er nu al zin in. Meteen even de groep gebeld maar de mevrouw was er niet en belt morgen terug.  Moeders nog gesproken eens even bij praten. Toen naar de UPC site want er zijn nieuwe pakketten en dan moet ik altijd even kijken hoe of wat en dus na wat rondneuzen bleek dat ik sneller internet kan hebben en een  nieuw kanaal Myprime (ondemand films en series) voor het zelfde geld, alleen valt dan de gratis Film1 weg, nou dat mag die kijk ik nooit. Nu hebben we dus 200 mb snelheid en dat is fijn. In de avond eten gemaakt en buurvrouw Olga kwam langs ze heeft namelijk tijdens haar reis taxfree sigaretten meegenomen  voor me, gaaf 2 sloffen en dat scheelt de helft aan kosten, heel erg bedankt Olga. Ik vind het super dat ze er aan gedacht heeft, toen ze vertelde dat ze ging zei ik wel als je voor niemand anders sigaretten meeneemt wil je het voor mij doen en ni heeft ze het gedaan erg blij mee. Nog wat tv gekeken en  toen kreeg ik hoofdpijn en ben ik gaan douchen en omdat ik me nog niet fitter voel ga ik nu slapen.

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.