Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

31mrt/140

Twil op bezoek!

Vanmorgen op tijd op. Dan de dieren verzorgen en dat is nu dubbel leuk met al die jonkies.  Dan snel vaatwasser aan en de  was machine aan. Nog wat rommelen op pc en dan is Twil er. Twil haar laptop is in coma geraakt en we hebben geen flauw idee waarom. Eerst koffie en lunch en dan aan de slag en  na wat rommelen besluiten we alles terug te zetten naar fabrieksinstellingen en helaas kost dat Twil al haar foto’s, maar de laptop draait weer. Al pratend werk ik alles weer bij en dan maak ik eten, lekker aardappel, bloemkool met kaas-kerrie saus en voor ons kipschnitzel erbij. Na het eten  vertrekt Twil en Johannes brengt haar naar station. Ik bel nog even gezellig met Moeke 2 en dan nog wat online boodschappen regelen. Johannes pakt de compressor uit die we hebben gekocht, pompt  meteen wat ballonnen op en ballen en uiteraard de banden rolstoel. Handig ding nu kan ik het zelf ook.Dit apparaat ben ik erg blij mee, zonder kracht pomp ik zo in paar seconden banden op.10003938_726562650711843_1492208343_nDan is Twil thuis en ze smst, dan bel ik haar even domme  fout gemaakt met e-mail dus die hapert maar ook dat hebben we nu samen opgelost en alles werkt weer, iedereen blij naar bed nu. Morgen is het alweer 1 april, bah grapjes die ik nooit zo waardeer, maar goed we zijn weer op weg naar de volgende maand mei!

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.