Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

29mrt/140

Gezellig bij Herris en Ria

Vanmorgen op tijd op gestaan en erg blij met de kleine gekko die nu heel snel is en een stuk schuwer. Als je in de buurt komt  blaast het beestje, dat is angst dus we laten het diertje even met rust uiteraard. Na de dieren en koffie op weg naar de AH allemaal pakjes afgeven en een bos tulpen voor Ria gehaald. Vandaag zou haar moeder 96 jaar geworden zijn.  We gaan aan de slag met de nieuwe pc en alles loopt op rolletjes en tussendoor lekker in de tuin zitten  met verse zelfgemaakte soep en koffie. Heerlijk. we worden verwend en in de middag omen hun vrienden  Henk en peter dat is lang geleden  en erg gezellig. Ook Buuf Wendy schuift aan en het is net als vroeger toen ik naast hun woonde. Het is een hele gezellige middag en de pc draait de oude nemen wij mee en van de week ga ik er nog een keer heen om extra uitleg van Windows 8 te geven. Het is schitterend weer en heerlijk in de tuin. Dan weer naar huis en daar heb ik aantal gemiste telefoontjes. Sjoerd belde hij wil nu  toch ook deze week andere pc, prima gaan we regelen.  Nienke heeft gebeld en die moest ik nog bellen want door probleem met rolstoel kan ik nu echt niet naar haar toe, balen maar zij belde omdat zij er een weekendje uit wil en ze komt dus hierheen bonnenkort. Dan Twil haar laptop is in coma dat is echt balen, maar maandag is leeg dus ze komt hierheen, wan tik kan niet bij haar naar boven  trappen en geen lift. Maandag gaan weer kijken wat er aan de hand is met haar laptop. Ook leuk nieuws na  het overlijden van Chico hebben Rien en Sandra nu een nieuwe pup ze heet Lady en is geboren op 4 januari 2014, ze is heel lief! Kijk haar huis en hoe lief is dat?
huis
Verder kregen we van Ria en Herris als dank (wat niet had gehoeven) een envelop om lekker wat eten bestellen en dat hebben we dus gedaan. Na het eten tv gekeken en een film en  toen lukt he tons de baby kikker ne  een van de ouders op de foto te krijgen, deze al ik morgen plaatsen.  Bij het naar de douche gaan ontdekte ik baby 2 van de Tokkeh gekko dus nu een geboren op 27 maart en de ander 29 maart 2014.
baby 2 29-3-2014

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.