Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

28mrt/140

Genieten van de geboortegolf bij de dieren

Niet veel puf en zin om te bloggen maar we zijn erg blij met de drie kleine kikkertjes en de baby Gekko nu in afwachting van nummer 2.  Vandaag kwam de meneer van Welzorg ivm kiep  en instabiliteit eclectische rolstoel. Nou en daar was de meneer van Welzorg...leuke man dat wel en voordeel is dat deze meneer wel ziet dat er probleem is maar al zijn ideeën om het oplossen kunnen technisch niet. Maar nu moet er weer (dure) adviseur gaan komen precies wat ik al verwachte.......hij verwacht dat ik daarna heel traject voor andere rolstoel moet gaan doen. Leve de bezigheidstherapie!  In de avond wat tv en gerommeld zoals elke dag, het wordt echt mooi weer dit weekend, daar kijk i nu al naar uit.
1601064_573387712757207_1859847451_n

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.