Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

27mrt/140

Beschuit met muisjes! Baby Tokkeh Gekko!

OK vandaag begon slecht, na zware nacht slecht slapen, misselijk en overal pijn hebben kwam ik pas tegen het middaguur een keer met tegenzin uit bed. Welzorg belt en nu komen ze dus wel langs en hopelijk kunnen we samen oplossing vinden voor het probleem met de elektrische rolstoel. Jammer si wel dat je weer eerst de gemeente ambtenaar moet vragen of hij het wil uitleggen  maar ok ze komen en ik zie het morgen wel. Nu durf ik dus niet naar buiten met die stoel omdat ik bang ben om te kiepen. Dus rolstoel geparkeerd en ik dus ook. In de middag rommel ik wat met prijsvragen, spelletje en doe eigenlijk niets, moe. Verzorg de dieren en hoop dat er snel kleintje komt uit het ei. Wel hebben we ontdekt dat er 3 kleine kikkertjes zijn, zo lief die zijn vorig jaar geboren maar we hadden ze nog niet eerder gezien en ze zijn al aan het kleuren, helemaal blij mee.  Nu hopen we dat van dit jaar er  ook kleintjes overleven in bos varens en we zullen ze dan vanzelf wel zien. We bestellen chinees eten want in koken heb ik geen zin. De hele avond is Johannes bezig met werk voorbereiden voor morgen. Als we naar bed gaan loop ik naar de Tokkeh Gekko eieren om het licht uit te doen en dan zie ik opeens dit …een groot gat in het ei en een kleintje! Klik op de foto voor grotere afbeelding.
IMG_1290IMG_1293
IMG_1292 baby 1 27maart2014_n
Na ruim 4 maanden is ons geduld beloont nu wachten op nummer 2. Nu is de kleine bezig zich schoon te maken en dus nog sloom, straks als we weer terug keren na de nacht zal die snel en schoon zijn ben erg benieuwd. Voor nu snel slapen en blij zijn dat er een geboren is.

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.