Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

21mrt/140

Goed begin van weekend Lenny Kuhr

Vanmorgen op tijd eruit en begin de dag samen met Sjoerd aan de koffie, heerlijk en gezellig. Als huisje schoon is gaat hij weer naar huis. Hij heeft verse soep meegenomen, pompoen lekker! Vandaag rommel ik in huis, lees wat, doe prijsvragen en ben lekker bezig. Ik download alvast belastingaangifte, ik zie heir altijd tegen op. De dag gaat snel om en dan maak ik eten en na het eten vertrekken we naar het Agora Theater. We gaan naar de  tour van Lenny Kuhr die heet wie ben je. Het wordt een hele mooie avond en ik geniet er volop van, heerlijk onbezorgd avondje uit. Jammer genoeg zit de aal maar voor 1/3 vol maar dat maakt het ook knus. Dan weer thuis moe en voldaan nu tijd voor bed.

download

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.