Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

20mrt/141

Gemeenteraadsverkiezingen 2014

Woensdag 19 maart 2014 vandaag is het zover!
Ik stond rond half 10 op en  na een warme douche en wat koffie meteen mail lezen en dingen  op internet regelen. Ik verzorg de dieren en dan handen verwarmen, ik heb nu maar handschoenen aan  voor het infuus en dan rode lamp erop  kijken of dat werkt om de handen warm te houden. Dan is het vandaag vroeg infuus al rond half 1 beginnen we, ik wil na infuus even tijd voor mezelf hebben. Infuus loopt prima en we kletsen gezellig en ik kijk wat tv tijdens infuus. Na bijna 5 uur klaar en dan genieten van kop koffie en meteen gaat de telefoon,  oops ik ben live op Omroep Flevoland en de dag winnaar van de quiz van fleovlandkiest.nl leuk ik win een waardebon van 50 euro om te shoppen en 2 kaartjes voor Polderproms twv 50 euro en maak nog kans op een ipad ook. Ben er erg blij mee. Uiteindelijk wint een ander de Ipad maar  dat is de winnaar van harte gegund. Daarna gaan we stemmen nog net in de zon heerlijk, voorhet eerst stem en ik kies ik voor iemand die ik echt 100% vertrouw  dat is nieuw LOL. Terug naar huis en ik maak een wokschotel  en dan smaen eten. We kijken nog even ene serie op tv en vertrekken dan voor de uitslagenavond. Het wordt een spannende avond en het is gezellig en erg druk en de voorlopige uitslag is:
uitslag
Trots, blij en heel dankbaar voor het vertrouwen van de keizer in Leefbaar Lelystad. Er waren dit keer veel meer lokale partijen en een iets lagere opkomst en toch heeft Leefbaar Lelystad zijn 2 zetels  weten te behouden en iets meer stemmen gekregen! De campagne heeft vruchten dus afgeworpen en wij gaan nu de komende 4 jaar deze 2 zetels voor de volle 100% inzetten, benutten.
576_420_bedanktDe uitslag is er pas laat rond 1 uur en daarna  drinken we nog gezamenlijk wat en gaan we naar huis. Ben echt helemaal gaar en op en ga nu lekker snel mijn bed op zoeken op naar morgen. Lente!

Reacties (1) Trackbacks (0)
 1. Beste meneer en mevrouw Pijnacker Hordijk,

  Wij, Veronique en Larissa, zitten in 4 vwo en moeten een examenopdracht voor Maatschappijleer maken. Dit moet over een maatschappelijk probleem gaan en wij hebben als onderwerp de discussie over het bezuinigen op de medicijnen van de ziektes Pompe en Fabry. Hier moeten wij iemand voor interviewen en onze vraag is of wij u per mail wat vragen kunnen stellen.
  Wij hopen iets van u te horen.

  Groet,
  Veronique en Larissa

  larissa.constananice@kennemercollege.nl


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.