Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

18mrt/140

Dagje van alles wat.

Vandaag op tijd op en Sjoerd is er en dus heel gezellig begin van de dag en schoon huisje.Morgen zijn de verkiezingen dus vandaag de laatste kans om mensen te  overtuigen om te gaan stemmen, op wie dan ook. Johannes werkt thuis en ik ga de hort op eerst even flyeren in Lelycentre en dan samen met Brigitte R die nu ook lid is van Leefbaar Lelystad een kop koffie drinken en kennis maken. Het wordt een gezellig morgen. Het is best wel fris eigenlijk maar ok. Na de koffie nog wat flyers uitgedeeld en toen even met moeders staan praten buiten, kon niet echt naar binnen daar door de renovatie en dus even belletje met mobiel en kwam zij gezellig naar beneden. Op weg naar huis nog even langs de Ah op de voorhof, tja was nu toch in de buurt en dus meteen boodschappen gedaan. Thuis opwarmen he tis toch kouder dan je denkt brrr. Lianno belt en we kletsen gezellig en dan is 10minuten wel weer kort hoor, maar ok. In de avond kijken we wat tv en dan is het nu hoogste tijd om te gaan slapen. Morgen lange dag met veel vermoeiende zaken!

Deze foto is van de laatste campagne dag op stadhuisplein! Morgen gaan we het horen van de keizer!
1978310_828794553802610_80516809_o

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.