Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

17mrt/140

Druk met Leefbaar Lelystad vandaag

Vandaag op tijd eruit, dieren doen en nee nog steeds twee eieren en gen baby gekko…….ik moet echt geduld hebben duurt ook lang  2-7 maanden het kan echt elk moment nu  gebeuren. Nienke belde en gezellig gekletst. Daarna ging Johannes naar Amsterdam, hij had eerste del thuis gewerkt en ik ging naar de Jol op de koffie bij  lijstduwer Jos Koenders en zijn vrouw. Het NS gezellig en erg nuttig. Samen lunch gegeten en toen naar het NS station om te flyeren.  Dan weer terug naar huis en Johannes kwam ook net aan leuk samen ieder eigen kant op weggegaan en toch tegelijk thuis. Ik maakte heerlijke wok schotel en lekker gegeten. Na het eten zijn we de buurt flyers gaan bezorgen. Thuis gekomen nog even gezellig kletsen en tv kijken en nu bed in moe, maar dat mag ook wel ik doe eigenlijk beetje teveel maar goed dat heb ik er wel voor over, maar helaas kan ik deze grens niet elke keer blijven opschuiven. Op naar woensdag de stem dag, ik heb er zin in!

Knipsel

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.