Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

13mrt/140

FF fietspaden verkennen

Vanmorgen redelijk op tijd op ik wordt nooit een ochtendmens. De gewone dingen gedaan en dan komt er bezoek. Moeder en broertje en dit is leuk, want er staat natuurlijk een cadeau pakket op tafel dat ik kreeg van Bianca en hoe blond kan ik zijn, nou geloof me super blond, want ik dacht dat die steentje echt steentjes waren. Maar tegendeel is bewezen want zowel moeders als mijn broertje aten ervan. Ook Bianca had er iets over gezegd maar drong niet door dacht dat het over de andere snoepdingen ging, weer wat geleerd. Kijk moeders lachen om me en ze heeft gelijk het was  echt blond en  nou ja ze zijn wel erg lekker!
1959483_717261421641966_1909037375_nNa hun bezoek gingen ze lekker door de zon samen op weg naar huis. Ik dronk nog een koffie en ging op pad met de scootmobiel. Ik woon hier nu 3 jaar en maakte weinig gebruik van fietspaden, omdat ik die jaren een 45km autootje (lees koekblik) had en over dreven overal heen ging. Nu is die weg en heb ik zelf scootmobiel gekocht en nu  ja woon ik ook aan andere kant van de stad en ben ik dus no zoekende waar de fietspaden heen leiden. Regelmatig rij ik nog fout en vandaag naar de Tjalk maar dus wel even heen via centrum anders wist ik de weg niet. Heb daar lekker vissen gehaald bij Jumper. Terug via de brug bi politiebureau en dan kom je  dus uit in de Kamp blijkbaar….daar heel raar tussen huis door om  mijn weg weer verder te gaan, wel raar dat dat fietspad dan niet even doorloopt tot de AH. Maar goed gevonden en ik zal wel paar keer fout gaan rijden maar uiteindelijk leer ik het wel. Vanaf de punter  en Kustrif waar ik jaren lang wonde wist ik alles feilloos dus zal heir ook wel lukken. Thuis vissen laten wennen in het water en daarna mochten ze los. Mooi weer zo'n volle levendige bak. In de avond tv aan debat  met Teeven en Opstelten gekeken pfff de euhs vlogen weer in het rond. Ook gezellig op Twitter actief geweest. Tot slot ik schreef al eerder over Marlies en haar politiek blog en ze heeft de 12e  Leefbaar Lelystad beschreven en dat beeld klopt wel, we gaan haar punten wel meenemen  als feedback. Ik zou zeggen ga er eens lezen, want deze Marlies is erg leuk met blogs en vanavond had ze er weer een  nou gebeurt niet vaak maar de slappe lach volgde. Dus Marlies zet je aan het denken, maakt je aan het lachen en houdt een spiegel voor en dat si goed. Zo dag is om en het was heerlijk weer op naar meer van deze dagen kan niet wachten tot het gemiddeld 25 graden is en zonder jas of dubbele truien heerlijk buiten kan zijn.

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.