Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

11mrt/140

Ontmoeting met “ons kaasvrouwtje”

Dinsdag de tweede dag van de week en ook die is nu alweer om. Sjoerd is gewest dus alles lekker schoon. Het is heerlijk weer. Vandaag komt Bianca oftewel “ons kaasvrouwtje”. Zij veraste me tijd geleden mat grote doos kaas, meerdere keren en daarna ben ik bij haar kaas gaan bestellen vandaar de naam. We kennen elkaar al een tijd van het internet en dan nu eindelijk na al die tijd nu de ontmoeting.  Ze nam een doos vol kaas mee en voorlopig kunnen we weer vooruit. En een mooie pakket met allerlei lekker dingen uit Drenthe.
1549222_716410135060428_1452900420_nDe middag vloog echt om na de lunch met heerlijke verse broodjes en lekkere koffie kletsten we zo de hele middag voorbij en was het alweer 5 uur. Ze ging naar huis. Bedankt Bianca het was spanend maar super gezellig. Hoop je snel weer te zien tot de volgende keer en dan bij jou? Ondertussen had ik wat mails gekregen die beantwoord diende te worden. Snel eten maken en eten. In de avond gemeenteraads vergadering gekeken digitaal, heerlijk zo kost het minder energie maar blijf je wel bij. Dan is de avond ook om en het was een superdag.

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.