Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

10mrt/140

Lente!!!!

Wat een mooi weer hebben we toch de laatste dagen, het is echt lente! In de ochtend wat telefoontjes gedaan, was weggewerkt, achter de pc gezeten end at alles met de deur gewoon open. Lente is kriebels en schoonmaak tijd alles lekker fris en schoon. Maar goed dat stuk kunnen we niet echt meer zelf doen, maar het genieten wel. In de middag even lekker stukje gereden op de scootmobiel genietend van de narcissen die in het gras bij het speelveld de boel geel kleuren.  Het koppeltje ganzen is er ook nog  en even verder ook de zwanen ik hoop dat ze jonkies krijgen dat is zo lief. Kortom een heerlijk gevoel door het mooie weer. In de avond kijken we wat tv en dan is het  weer tijd om te gaan slapen!

O ja na alle storingen  denkt ING nu goed nieuws voor ons te hebben, ze gaan transactie data anoniem verkopen aan bedrijven…………nog meer aan ons verdienen en dat  gaat het volgende als gevolg hebben voor ons als klanten
BiZpAd2IAAAacJm

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.