Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

7mrt/140

Begin van druk weekend!

Zo vandaag was weer een dag als vele anderen opstaan, dieren en de rest. Het was vandaag rustige dag thuis. Voor mij wel even goed nu na de drukke dagen van politiek, maar ik vind het wel erg leuk al die dingen met politiek. Mijn lijf begint nu wel te mopperen maar straks nemen we we meer rust en vandaag ook. Het wordt komend weekend heerlijk weer dus wie weet uurtje zon. Ik had een mooi boek geleend, maar dit is een boek waarin je blijft lezen als je het uit hebt  dan wil je gewoon nog eens bepaalde stukken opnieuw lezen en terug bladeren dus opzoek naar het boek  en gevonden. Nu heb ik meteen maar als cadeautje er drie van deze schrijver gekocht, zo mooi en leerzaam en  ha ha het is ook Boekenweek en dus kreeg ik een boekje extra.
1001004008140517 1001004002382765 1001004002719694
Kortom we gaan dus nu nog meer in de boeken het eerste heb ik dus al uit, maar nooit echt uit en de andere ga ik nu in beginnen. Er zijn nog veel meer boeken van deze schrijver op vele vlakken dus voorlopig kan ik vooruit. Nu duik ik onder de douche want ik ben doodop en lekker slapen.

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.