Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

5mrt/140

AH Voorhof voor boodschappen & Infuus@home

Vandaag lang blijven liggen heb ik ook nodig voor infuus, douchen en koffie om wakker te worden. Verzorg de dieren en rommel wat, speel spelletje. Andrew Vosselman van AH  op de Voorhof in Lelystad komt de boodschappen brengen en ik ben erg blij met deze lokale ondernemer. Hij is de eigenaar van de AH aan de voorhof, waar ik altijd mijn boodschappen deed toen ik op Kustrif woonde en zelfs ook toen hierheen verhuisde, maar de winkel is groot en ik doorloop dat allemaal niet meer mijn gezondheid laat me op dat gebied in de steek. Dus bestelde ik altijd bij AH.nl, maar nu kan ik terug naar mijn “eigen” AH en nog lokaal ook dat is goed voor de Lelystadse economie en dat vind ik heel belangrijk. Vandaag kwam hij  zelf mijn eerste bestelling brengen en de zon scheen en we hebben leuk in de zon staan praten bij de deur, goed gesprek en hoe dan ook ik blijf  bij hem bestellen en ben er echt heel blij mee. Er zijn ook nog voordelen hij brengt de spullen in bigshopper en die kan ik zelf tillen  als steun op rollator kon bij de kratten echt niet. Ander voordeel het kost 50% minder om te laten bezorgen en zijn web winkel is super overzichtelijk en dus is het leuker, ben je nieuwsgierig geworden klik maar op de naam hier en kijk zelf  AH Voorhof Voor alle mensen in Lelystad  heel handig. Hierna snel boterham en toen infuus. Super goed en snel verlopen was zo om.  Sjoerd kwam net aan het einde langs om grofvuil buiten te zetten dus eerst nog even koffie met zijn allen.  Daarna ging verpleegkundige weg en Sjoerd en Johannes aan de slag, auto logeert bij onze buurvrouw en op begin oprit staat grofvuil te wachten tot men het ophaalt. Lekker de avond opgenomen programma’s gekeken en nu ga ik snel douchen en mijn bed in.
loesje-infuus

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.