Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

4mrt/140

Weer avondje debat

Vanmorgen op tijd op, Sjoerd kwam dus lekker gezellig en schoon huisje. Was gedaan, dieren verzorgd en elke dag spannend nu of er iets is geboren uit de eieren die liggen er ruim 3 maanden en komen uit tussen 2-6 maanden. Thuis verder dingen gedaan, lezen, mail doen, prijsvragen-freaks forum bijgewerkt. De dag gaat dan snel ook nog wat administratie weggewerkt en verder zoals elke dag bezig geweest met Leefbaar Lelystad dingen. Lianno gebeld en gezellig bijgepraat. Eten gemakt en na een heerlijk bordje bloemkool, aardappels en kipschnitzel gaan we naar de Hanzeborg voor Woonzorgdebat. Het is er heel druk, veel onrust en onduidelijkheid en je merkt dat de mensen de regelingen door elkaar halen het is gewoon te ingewikkeld. Als mensen zaken niet snappen worden ze onzeker en onrustig, begrijpelijk. Na het debat zitten praten met de wethouder Meta Jacobs (WMO) was een supergezellig en leuk. Daarna naar huis en nog at drinken en dan snel bed in, morgen infuus.

10001132_773114659384164_924379551_o

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.