Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

3mrt/140

Waar een wil is is een weg……………

Lekker begonnen met paar uur op bed blijven liggen na 2 slechte nachten slapen, na warme douche weer fris om er tegen aan te gaan. Eerst dingen huis gedaan, prijswinnaars gaan geloot tussen alle inzendingen van de actie 10 jaar Freaks. Dieren verzorgd en verder wat lezen en rustig aan. Eten gemaakt en gegeten en toen was het tijd voor debat over cultuur in de Kubus. Leuke avond met geweldige opening van Johan Fretz, een cabaretier van 28 jaar en ik vond hem super goed. Stof tot nadenken. Hierna debat met stellingen en een stuk fijne muziek met ook erg mooie tekst van een jonge zanger uit Lelystad. Na afloop leuk gesprek gehad met de eigenaar van theater de Agora! Weer thuis even aan de koffie end an snel bed in.

15193_816503841699177_513980317_n

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.