Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

2mrt/140

Leuke zondag

In de ochtend wat uitgeslapen en daarna lekker dieren doen met zijn tweetjes. We rommelen beide wat op internet en doen ook beide wat dingetjes voor leefbaar Lelystad. Dan gaan we naar onze oude wijk de Kustrif lekker op bezoek bij de buurtjes. Ik heb 22 jaar naast ze gewoond en dat stukje mis ik nu wel.  Maar nu op de koffie en lekker bij gepraat, pc in orde gemaakt hapje drankje kortom heerlijke middag. Er is weer iemand verhuisd en langzaam komen er in 3 jaar allemaal nieuwe mensen. Dan naar huis eten en wat verder rommelen op de pc, actualiteiten kijken en dan vroeg naar bed na een slechte nacht  maar kijken of we wat kunnen inhalen.

BhtOmWpCMAAC2n4 (1)

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.