Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

1mrt/140

Welkom in maart!

Vanmorgen opgestaan, dieren gedaan en de nodige koffie gedronken. Dan schijnt de zon al lekker en gaan we op pad voor Leefbaar Lelystad, flyeren. Het is erg gezellig en als er een groep jongeren met scooters komt  ontstaat er leuk gesprek over wat ze willen, zoals een hangplek voor hun met scooters en werk. We halen lekker gebakken kibbeling en genieten daar in de zon van met zijn allen. en dan weer door met Flyeren en we komen VVD en PvdA ook tegen daar.

1622257_630761590330878_2009903336_n

Dan gaan we weer naar huis en al snel komen Elisabeth en Camiel en met hun een gezellig avond met kaasfondue. Het was weer super gezellig bedankt! Als zij gaan nog even wat rommelen en dan douchen en bed in.

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.