Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

26feb/140

Nieuwe bank is er!

Vanmorgen wederom vroeg op……koffie hard nodig en dan wat ik altijd doe dieren, spelletje, mail, prijsvragen en dan is het lunchtijd beetje vroeg wat de taxi komt om half 1. Ik ga naar Olandhorst en de zon schijnt, ik geniet van de rust, rij een rondje want ik ben vroeg, ga even langs de plek waar die Ouwe is uitgestrooid en dan weer lekker staan in de zon met sigaretje. Heerlijk de vogels fluiten en er straalt vel rust uit daar en dan zie ik de optocht komen, ik sluit aan en neem afscheid bij graf.  Daarna lopen we rustig naar  het gebouw en  blijf nog even stil staan  als ik het graf zie van het Lage Vaart Meisje….blijft ongelofelijk dat deze zaak maar niet wordt opgelost. Bij de koffie   kletst iedereen en dan gaan we allemaal op huis aan. De taxi is er al en bleef netjes buiten op me wachten, ik ken de chauffeur van vroeger en hij vraagt of ik eerst nog wil roken maar dat doen we niet we gaan naar huis. Ik hoop dat de nieuwe bank er al is maar helaas dat nog net niet. Dan komt er iemand van reggefiber en we spreken de boel door en het klopt op zon 20-25 cm onder onze boom door ligt inderdaad in de tuin de kabel nu, mooi die boom kan er dus nooit meer uit want de kabel zit tussen de wortels en graven kan ook niet meer, fijn. Verder wel goed gesprek en dan is het voor mij klaar. De kabel steekt nu uit de grond en ergens binnenkort komt er weer groep mensen om die het huis in te halen en dan stopt het want ik weet nog niet wat ik  wil wel of geen aansluiting. Ik krijg nog wat telefoontjes en dan jawel daar komt de bank…..de mannen pakken hem uit dat had ik zo afgesproken, jammer genoeg blijft alle troep wel achter  bende in de gang dus, maar netjes uitgezocht op  plastic, papier en echt afval. De bank staat netjes en de voetenbank en/of hocker staat er nu achter maar zet je zo ervoor en dan benen languit. Johannes probeert meteen beide banken uit, het is een 2 en een 3 zits bank. Ben zo blij ermee , staat geweldig goed en Johannes kan er goed op liggen.
20140226_161904 20140226_162029 20140226_162254
De bank is bruin dus wel even kijken naar andere kussenhoezen voor de kussens,. als deze al terug komen op de bank. Ja kan de rug verhogen  en armleuningen ook en dan zit hij nog beter kortom wij zijn helemaal in onze nopjes. Dit was het 8 weken wachten wel waard! Dan avond eten dat is simpel een pizza uit de oven halen, want ik ben erg moe. Maar dit was verder goede dag, fijn dat ik bij afscheid van Ria haar moeder kon zijn,  nieuwe bank en dan ben ik wel helemaal op maar ik geniet er ook erg van en dat maakt veel goed.

1911827_647654951958635_765122805_n

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.