Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

24feb/140

Heerlijk zonnige maandag

Vanmorgen lekker op tijd op , tja das niet gek toch bijna klokje rond geslapen. De mannen zijn al bezig met de glasvezel tot aan de deur te leggen, hoop herrie en heel veel witzand in mijn mooie grastuin bah. Maar goed daar spreken we ze morgen nog wel even over. Ik verzorg de dieren, doe een was, haal vaatwasser leeg. Mail doen, prijsvragen en wat administratie. Koelkast moest leeg en schoon want morgen komt de nieuwe. Ik moest nog even wat dingen doen voor Leefbaar Lelystad en dat is ook gelukt. Gesprek gehad met  groep van Lianno en ook met zijn voogd gesproken. Verder de garage beetje aan kant gemaakt vloer gezogen want de bank moet daar morgen heen dus ruimte nodig. Kortom van alles gedaan en lekker bezig geweest. Ook nog even wat alg uit de vijver gevist en lekker buiten staan kletsen tegen Snuffie. Toen spelletje doen en eten koken en vervolgens naar stadhuis voor fractieoverleg  en dat gezellig, duidelijk en goed. Dan is de avond bijna om nog even wat rommelen en nu snel douchen en bed in!

1797407_648272628563534_628692824_n

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.