Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

14feb/141

Prijsvragen-Freaks bestaat 10 jaar!

Prijsvragenfreaks

Opeens vliegt de tijd we bestaan maar liefst 10 jaar en nog steeds een heel gezellig forum, met heel veel prijsvragen en antwoorden. Veel leden zijn al jaren actief in ons forum en er ontstaan mooie vriendschappen en we delen lief en leed.  Op dit moment zijn er ruim 1800 leden de een actiever dan de ander maar allen welkom. We gaan dit uiteraard met een mooie actie vieren en op naar de 15 jaar! Alle leden heel erg bedankt en de crew ook voor hun inzet en hulp. We kunnen TROTS zijn op ons forum, allemaal!

Reacties (1) Trackbacks (0)
  1. Super hoor wat jullie allemaal voor het prijsvragenforum doen, echt uniek. Gefeliciteerd met het 10 jarig bestaan en op naar de 15 (nou ja, eerst nog 12 1/2 !) ! XX


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.