Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

10feb/141

Nog een blue monday?

Vandaag op tijd op, het is weer maandag en dus de werkweek begint. Ik ben moe en doe mijn ding. Rommel wat op pc, doe de dieren en rustig aan. Monique belt en dat is lang geleden van beide kanten maar nu wel erg gezellig. Ik eet wat en stel  de koelkast uit naar morgen, nu te moe. De dag vliegt om en ik lees wat en dan is er weer een nieuw log bij Marliespolitiek,, Marlies Vreugd haar kijk op de Lelystadse politiek is een heel leerzaam en leuk log vol humor maar vooral een begrijpelijke kritische blik. Ik lees het graag……klik HIER en lees zelf, ze schrijft echt begrijpelijk en heel leuk. Goed verder niet veel te melden in de avond hebben we fractieoverleg Leefbaar Lelystad, goed overleg en dan weer naar huis nog wat zaakjes lezen en  nieuws kijken. Oud minister Els Borst is dood aangetroffen, dit is voor mensen van D66 hele klap denk ik, ik vond haar sterk en anders dan  de andere dames helaas komt ook aan haar leven op 81 jaar een einde. Wens haar familie en nabestaande heel veel sterkte.

10.-woningbouw

Reacties (1) Trackbacks (0)
  1. Wat leuk dat je mijn blog noemt in jouw blog! of is het nou log? Ik weet het niet! Bedankt in ieder geval en onthoud, ik kijk naar iedere partij kritisch, maar durf mijzelf ook te verbeteren. Dus als Leefbaar Lelystad aan de beurt is, schroom niet om te reageren!


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.