Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

9feb/140

Herfstachtig weekend mooie beelden Sotsji

Zaterdag 8 februari
Vandaag beetje uitgeslapen en daarna aan de slag. We verzorgden de dieren en ja de eieren doen het nog goed, duurt wel een maand of 6 dus geduld is noodzaak. het is slecht weer nat, harde wind en best fris. Ik ben niet helemaal in orde de laatste dagen diarree, buikpijn, misselijk gaat wel weer over, maar het zorgt er wel voor dat ik besluit niet te gaan flyeren voor Leefbaar Lelystad op Palazzo. Uiteraard schaatsen gekeken en heerlijk 1, 2 en 3! HOPPA goed begin. We rommelen in huis ne ik kijk sport. Na het eten komen de buurtjes Olga en Hans op de koffie dat is erg ontspannend en heel gezellig. We kletsen en  zo leren e elkaar beetje kennen. Na het bezoek is het al laat en gaan ook wij  douchen en bed in.
Medal10

Zondag 9 februari
Vandaag om half 10 opgestaan, koffie en moe  heb weer eens flink last van stuitje en rug en knie. Maar goed doen alsof we gek zijn en de dag beginnen. Dieren verzorgd en al snel komt er  stel langs die via Marktplaats een bod heeft gedaan o de gewonnen koelkast en hem hebben gekocht, helemaal blij mee nu ga ik van de week een nieuwe inbouw  koelkast halen van dat geld. Zo is iedereen blij zij hebben luxe koelkast voor weinig en ik heb een nieuwe inbouw koelkast. Helermaal blij en dan gaan we na een kop koffie naar de moeders…geen idee hoe laat Wust moest schaatsen maar dacht in de avond, niet dus precies als wij aan komen zien we haar laatste rondje en goud halen, super! Later de herhaling goed gekeken.  Johannes sleept de wasmachine uit de badkamer, haalt lamp van plafond en dan is het klaar voor de renovatie, nu moet moeders alleen nog veel inpakken. Voor het eerst zien we de parkiet  lief beestje niet echt tam maar we krijgen het op de hand dus erg leuk.  Nog wat kletsen en naar huis, we bestellen eten ik ben moe en alles doet zeer.  Ik kijk naar OS kunstrijden, herhaling Wust en dan douchen en nu ga ik mijn bed opzoeken weet even niet hoe ik zitten moet dus dan maar liggen en sport luisteren inbed.wust-pakt-goud-drie-kilometer

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.