Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

30jan/140

En vandaag weer naar de tandarts

Vanmorgen op tijd op gestaan. Koffie en meteen weer even tandarts gebeld gebit is nog niet helemaal goed. Om 10 uur ben ik weer aan de beurt en nu lijkt het weer beter te zitten. Is nog een heel kunstwerk om dat  goed passend te krijgen. Goed ik verzorg de dieren en rommel wat in huis. Doe uiteraard spelletje, prijsvragen en werk in ons forum. Vandaag komen de eerste prijsjes binnen voor de 10 jarig bestaan actie, altijd leuk dit soort pakketjes. Ik haak ook weer stuk verder aan de tas, ik merk wel dat haken meer mijn polsen en handen belast dan breien en dus kan ik dat lang niet zo veel doen als ik zou willen. In de avond kijk ik lekker onze  series en dan is de dag om en is het hoogste tijd om weer naar bed te vertrekken.

Morgen is een dubbele dag Moeke 2 en prinses Beatrix zijn dan jarig en worden 76 jaar. Maar morgen is het ook de dag dat we 4 jaar geleden het lichaam van Coby Hertroijs werd gevonden na 4 weken en 5 dagen komt er duidelijkheid en die maakte een einde aan onze onzekerheid.  Coby je wordt gemist!

image00127

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.