Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

29jan/140

We zijn er nog……

Dinsdag 28 Januari
Vandaag veel last van mijn mond, krijg het gebit er moeilijk in en veel drukplekken, morgen weer bellen en bij laten werken. Sjoerd was er en dat was gezellig. Verder gewoon een dag als alle anderen.

Woensdag 29 Januari
Vandaag rond half 9 op en meteen na het gedoe met mijn gebit tandarts gebeld en om 13.00 uur kon ik terecht. Tot die tijd gerommeld op pc, spelletje, prijsvragen en koffie. Vervolgens naar de tandarts, koud buiten hemeltje zeg. Nu zit mijn gebit perfect, strak en valt niet meer naar beneden en zonder drukpunten dus helemaal blij met de tandarts.  Verder de dagelijkse dingen gedaan. Ben erg moe dus ga op tijd naar mijn mandje.

Knipsel

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.