Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

27jan/140

Tandarts dag

Vanmorgen vroeg op moest namelijk al om half 9 bij de tandarts te zijn. Johannes moest 2 gaatjes vullen cq vullingen vervangen  en toen was ik aan de beurt, mijn bovengebit is te los, logisch is een tijdelijk gebit. Goed kijken en toen happen en dat was echt goor, maar ok klaar en terug komen in de middag. Dus zonder gebit naar huis. Weer naar huis en Johannes aan het werk. Ik rommel wat ne doe veel op ons forum, ondertussen mail en spelletje. Ik draai de wassen weg en zuig beetje, verzorg dieren en dan lunchtijd.  Brood met leverworst en zonder tanden ha ha  net als een baby en lukte prima. In de middag naar de laatste twee afleveringen gekeken van Broadchurch, was mooie serie. Toen was het tijd om naar de tandarts te gaan en mijn tanden terug te halen, wow dat was wel even anders heb het gevoel ….tja ik denk als een paard die een bit in zijn mond heeft pfff. Zal wel weer wennen denk ik maar ondertussen ben ik stil en het drukt overal in mijn mond, twee plekken even opletten wil geen drukplekken hebben of blaren. Is wel vreemd normaal als ik mond open deed moest ik opletten en nu  niet het zit muurvast, zo hoort het denk ik. Maar goed ik moet eraan wennen nu.
met_volle_mondThuis gekomen eten gemaakt en gegeten, is ook weer gevoelig net als toen ik hem net had, maar ok het lukt en ik probeer er maar niet aan te denken. Johannes is blij want ik klikte de hele tijd met het gebit en dat is irritant en nu is dat weg, dus hij is blij. Na het eten ben ik gaan haken ja haken met die nieuwe Zpagetti, ik koos  patroon A een tasje en het hengsel is af nu de rest nog. Ben benieuwd naar het resultaat. Nog wat tv gekeken heerlijk The blacklist en Unforgetable. Nog wat gerommeld en nu ga ik douchen en gebit uit ( geen druk meer voelen) en lekker slapen. Nog even een mooie tekst van Loesje…..
BezsrT9IgAAYKAS

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.