Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

24jan/140

Twil bedankt voor de gezelligheid!

Vanmorgen om half 8 op en allemaal aankleden, douchen en aan de thee en koffie. Al snel kwam Sjoerd de boel doen. Iedereen sliep goed en dat is mooi. Johannes moet aan het werk en we drinken koffie, kletsen samen Twil en ik dus. Sjoerd doet zijn ding en als hij klaar is gaat hij weg…..en neemt meteen wat flyers mee van Leefbaar Lelystad. We eten gezamenlijk wat en spelen ons spel, zo leuk Twil op laptop en ik op pc en we hebben lol. Na de lunch gaat Twil op weg naar huis waar ze later  laat weten veilig en goed te zijn aangekomen.  In de middag ode ik wat administratie werkjes, ga het forum in en tja we bestaan komende Valentijnsdag alweer 10 jaar dus  er komt natuurlijk leuke actie aan. Ik ben dus bezig de actie te bedenken en uit te werken maar eerst gaan we wat lokale reclame maken via een tv scherm die hangt bij Bakker Bart, ben benieuwd. Dit doen we via lelymedia en er komen echt veel mensen in een maand en ik hoop wat meer mensen uit Lelystad op het forum te krijgen. Ik brei nog wat, lees ook weer hoofdstuk in boek van Stephan King de gevangen, spannend nu kom ik daar waar de serie op tv bij SBS6 is gestopt voor het seizoen.  De dag is dan zo om en Johannes zijn werk zit erop en hij gaat even shoppen bij de Praxis, ik ga koken en ik maak iets uit het foto kookboek van mijn ipad en wel Gegrilde zalm met sesamzaad op bedje van paksoi met limoen. Het is makkelijk en goed te volgen, super met van alle stappen foto erbij en het smaakt heerlijk! Volgnede week ander gerecht uitzoeken. Ik heb inmiddels  alle foto kookboeken op de ipad, echt een aanrader!
1545179_692369337464508_1381578292_n
Na het eten is Johannes begonnen onze donkere buffetkast te voorzien van led strips……en als je nu de deurtjes open doet gaan de strips branden en dat vind ik super gaaf! De keuken heeft aan die kant weinig licht dus soms moeilijk te zien wat je deed, maar die tijd is nu voorbij!
20140124_224428Na dit bouwproject en meteen uiteraard ook schoonmaak werk achter, onder de kast  is de avond weer om, maar was een goede en zeer gezellige dag. Eerst met Twil en ook Sjoerd, dan het heerlijke eten en  tot slot een gave verlichte buffetkast.
Nu nog even op de bank wat drinken en kletsen en dan zo gaan douchen en bed in.

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.