Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

22jan/140

Infuus @ home dag

Vandaag rond half 9 uit bed, douchen en koffie. Ik doe rustig aan heb infuus vandaag. Heb de dieren verzorgd en wat gerommeld met pc. spelletje, prijsvragen, mail en post gedaan. Ik heb ook weer lekker zitten breien. In de middag infuus en dit keer heb ik mijn handen verwarmd met de rode warmte lamp, deze is van moeders en al ruim 30 jaar oud en doet het nog perfect! Dit was op advies van verpleegkundige, want mijn handen zijn altijd koud, zelfs als ik ze warm met warme doeken, hitte pit of heet water meteen erna weer koud.  Het werkte en hij kon het verschil goed merken met prikken dus dit doen we voortaan maar, ik weet niet of moeders deze lamp nog terug wil maar dan koop ik er ergens wel een, het werkt en dat is belangrijkste.
1013751_691328530901922_2035597081_n
Tijdens infuus 2 documentaires gekeken een over de Hubble en ook een over het elven in het koraalrif erg mooie beelden. Lekker Chinees gegeten en dan zit het infuus er zo weer op. Tijdens infuus kwam Wouter de posters brengen van Leefbaar Lelystad en die hebben we prominent op het raam geplakt! 
1557600_645978762131423_988445801_n
Buuf Olga is weer terug van haar mooie reisje met het koor dus even gebeld en bij gepraat dat was erg gezellig. In de avond tv gekeken en uiteraard gekeken naar de uitzending ik sta op tegen kanker, mooie uitzending, veel donateurs erbij. Ik heb vele mensen die kanker hebben gehad, gekregen en al dan niet overleefd. Na de uitzending  nog even wat drinken en dan nu douchen en bed in.

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.