Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

20jan/140

Samen Breidag Nationaal ouderenfonds

Vandaag si het maandag en het is “Blue Monday” oftewel de meest depressieve dag van het jaar.  Ik stond vroeg op heb slecht geslapen en dat is minder want ik heb drukke dag voor de boeg. Koffie en dieren gedaan, toen snel de mail en spelletje. Al snel is het tijd voor telefonisch overleg met voogd Lianno en dit was een zwaar emotioneel gesprek , maar verliep verder prima. Daarna even bijkomen met kop koffie een toen klaar gemakt voor vertrek naar Hoofddorp, daar zit Sanoma en die organiseert samen Nationaal Ouderenfonds de samen breidag en ik was mooi op tijd. Het was erg druk en gezellig, ontvangst met koffie thee en gebakjes. Zelf had ik diverse sjaals cq cols gemaakt  (7) en die ingeleverd voor verkoop. Er waren kraampjes voor info en aanschaf spullen en daarnaast workshops. IK heb geknoopt in een workshop en ook nog gehaakt met  speciale wol dit is eigenlijk afval textiel dat gerecycled wordt tot dit Zpagetti zoals me het noemt. Je kan er alles van maken ik heb nu een glazen potje bekleed door een hoesje te haken. Ik had een jampotje en dit is nu zo….en kan fungeren als bv pennebak.
20140121_005455 (1)
De Samen Breidag is begonnen! Erg gezellig..Een gezellige markt, breicafe, workshops en straks de onthulling van de grootste Granny Square deken! Wauw, ruim 3 meter breed en 18 meter lang, allemaal vierkantjes van 10x10 cm!! Iedereen die mee heeft geholpen, bedankt! Zelf heb ik 3 lapjes ingeleverd. Hier wat leuke foto’s
20140120_141323 (1) 20140120_140139 (2)
 20140120_150617 20140120_150632
Ik heb 2 mooie bollen wol meegenomen en heel veel leuke dingen gezien, leuke mensen gesproken.
Tegen 17.00 uur ging ik naar buiten en daar was direct de taxi en hups naar Lelystad. Onderweg Johannes aankomsttijd  laten weten en hij zorgde dat bij thuiskomst de pizza klaar was en vooral de koffie. Snel wat eten ent oen snel door naar het stadhuis voor de ALV Leefbaar Lelystad, de gemeenteraadsverkiezingen campagne begint aanstaande zaterdag! We waren na het overleg rond kwart over tien weer thuis, even bijkomen nog even kort bellen met moeders. Snel even mail doen, forum kijken en nu  douchen en bed in.

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.