Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

17jan/140

Gezellig bezoek

Vandaag vroeg op en wel al om 6 uur. Johannes vertrekt om half 7 naar Amsterdam. De kachel is weer aan en omdat er geen mail was heb ik eerst Nuon maar eens gebeld maar er zal geen monteur komen zit na installatie en dus binnenshuis en eigen zorg, fijn hadden ze gisteren ook wel kunnen melden.q Ik bel Feenstra en die zal langs komen. Ondertussen is Sjoerd er en we drinken koffie,. kletsen en uiteraard schoon huisje. Ik doe de dieren, ruim op, draai een was, speel spelletje en doe klusjes in prijsvragen forum. De dag vliegt om en daar is Johannes al weer thuis en de monteur komt probleem is al uit zichzelf opgelost. Lekker  wel rekening van voorrijdkosten maar er zal wat vuil in water hebben gezeten  die de klep deed weigeren en nu werkt het weer, nou ja opgelost gelukkig. Dan komt moeders en broertje en eten we gezellig samen. We eten stamppot andijvie met rode peper, puntpaprika en  heerlijke jus en worst., Het is gezellig en  lekker. De avond vliegt om et bezoek en dan gaan ze weg en wij  ruimen verder op, kletsen na en gaan naar bed. Nog even mooie tekst….

1016398_1383539315239724_1657358892_n

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.