Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

16jan/140

Onverwacht leuk bezoek

Vanmorgen waren we al erg vroeg op, Johannes moest vroeg in Amsterdam zijn. Al rond half 10 ging de bel bezoek, leuk niet verwacht maar kwam dus toch. Snel taxi afgebeld en de HA afspraak moet ik verzetten. Gezellig samen aan de koffie, wat dingen op internet gezocht, lekker tosti als lunch en toen ging het bezoek weer rond half 1 weg.  Verder spelletje gedaan, prijsvragen forum bijgewerkt, dieren verzorgd zitten breien. Dan opeens ut het niets vind ik het opeens erg warm worden in huis en de temp bleef stijgen tot bij 27 graden en dus NUON gebeld en tja geen monteur maar uit voorzorg kleppen dicht om oververhitting te voorkomen, maar helaas dus ook geen warm water meer. Nou wel gaan douchen later toen mooi de boel even aan gedaan. Nuon mailt nog even wanneer monteur komt ne ik hoop heel snel. Tijdje met Twil zitten bellen gezellig en volgende week komt ze weer nachtje logeren. Kreeg bericht van bankgiroloterij dat er twee leuke prijzen onderweg zijn. Een dvd box met 4 dvd’s over arde en een goed boek. Ben ik weer blij mee.
1346017238-aarde1 naamloos
De boodschappen kwamen en opgeruimd, gekookt en bij de tv gegeten wel wat laat, maar moet maar een keer kunnen.
Vroeg gaan douchen en nu snel bed in, morgen heel vroeg op want om 6 uur gaat de wekker, Johannes moet om 8 uur in Amsterdam zijn.

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.