Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

15jan/140

Blue Wonder jaar lang gratis poetsen gewonnen!

Momenteel is het weer zover ik slaap  slecht en lig uren wakker in bed en dus kom ik er later uit en vandaag dus ook weer. Na wat koffie snel de dieren gedaan, was aan gezet, vaatwasser aan gezet. Diverse telefoontjes gepleegd. Mijn medicatie werd gebracht en morgen naar de HA. In de middag lekker zitten breien nu een regenboog sjaal, de kleuren verlopen erg leuk ben dus wel benieuwd hoe die wordt. Ik heb eten gekookt heerlijk spruitjes. Verder spelletje gedaan, prijsvragen ingevuld, forum bijgewerkt en dan is de dag snel om. De post bracht mijn gewonnen  prijs, een jaar lang gratis poetsen en ik heb voor 240 emmers sop flessen Blue wonder gekregen en een speciale poetsdoek. E zijn 3 kleuren en van elke kan k nu 80 emmers sop maken, heerlijk.37771_687934274574681_545628390_n

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.