Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

14jan/140

Tandarts en huismus op bezoek in de tuin

Vanmorgen op tijd op, om 8.30 uur al bij de tandarts. Johannes heeft een gaatje en ik krijg een laagje in mijn tijdelijke kunstgebit, deze zit extreem los nu en de tandarts haalt weer tandsteen weg, Nu moeten we terug komen Johannes voor het gaatje en ik om het gebit in te leveren voor een dag zodat hij het kan aanpassen. Als we thuis komen is Sjoerd er al en samen even koffie drinken en dan allemaal aan de slag. Ik ga ook nog even naar de C1000 voor boodschap zon schijnt iets dus lijkt me ok, maar het was kouder dan ik dacht en twee blauwe handen brrrr. Ik droeg wel handschoenen maar dat helpt gewoon niet en het is tenslotte maar 3 km rijden heen en weer. Dus opwarmen en dan verder gaan. Het is een zachte winter geen sneeuw, ijs en extreme kou dus klagen doen we niet.  IK rommel met pc, mail prijsvragen en spelletje doen. Ik vermaak me dus prima en ben erg moe en val dus even in slaap in mijn stoel met Smockey op schoot. In de middag komt Wouter Zweers op bezoek,. hij is van Leefbaar Lelystad en we praten gezellig en dat was leuk en  verhelderend. Daarna maak ik eten en eten we bij de tv. De avond wat tv en op tijd douchen en bed in ik ben erg moe.In de middag zit er opeens een huismus oftewel Buizerd in de tuin en die kijkt verheerlijkend naar onze Vlaamse reus, maar daar kan die niet bij en ik denk dat een konijn van ruim 8 kilo ook te groot is, maar goed is wel mooi gezicht.

1010419_687254127976029_1319291412_n

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.