Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

12jan/140

Echt zondag gevoel

Vanmorgen lekker lang uitgeslapen en tegen 12 uur werden we wakker en stonden we op. Niet veel later was Loes er om even koffie te drinken dat was erg gezellig en ze nam meteen de koffie mee die ik voor haar had besteld. Ik wilde even zien hoe het met Chico ging en de camera was  uit….na paar keer mobiel gepakt en jawel daar was sms, ik heb geluid vaak uit staan van mobiel.  Rien en Sandra hadden al om 8 uur sms gestuurd met bericht en uitleg over overlijden Chico, heel verdrietig en ik vind het vooral voor hun heel erg. We doen verder niet zoveel, Johannes mest zijn bureau uit en moet heel wat papier versnipperen en we spelen spelletje, doe wat prijsvragen. Kijken tv en ik brei  wat. Omdat we laat op zijn nemen we als avond eten alleen een kop soep. We gaan vandaag op tijd slapen morgen begint de werkweek weer en nu gaat Johannes weer naar Amsterdam.

1521782_10152192216561495_1113586310_n

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.