Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

10jan/140

Chico

Vanmorgne op tijd op. Sjoerd kwam dat was lekker schoon huis ne erg gezellig. Johannes werkt thuis. Ik doe mijn ding en heel de dag volg ik Chico. De lieve viervoeter van oom Rien en tante Sandra, Chico moest zware operatie hebben en die ging goed. Via telepet volg ik hem en zie ik hem opknappen en hij gaat naar huis, maar dezelfde avond komt hij terug met epileptische aanvallen. De eerste momenten was leuk via telepet daarna  vond ik het moeilijk die lieve kleine  jongen is nu in kritieke toestand en dat is erg zielig om te zien, maar ik blijf hem volgen en hoop, bid dat het goed komt. Chico vecht voor wat hij waard is en ik wens Rien en Sandra heel veel sterkte, is zo moeilijk om je lieve kleine viervoeter zo te zien vechten. Ik brand een kaarsje en hoop en leef mee voor goede afloop.
Foto lichtjesdag
De dag vliegt om en ik doe van alles, helaas niets aan prijsvragen en ons forum, omdat er wederom een DDOS aanval is bij Hostnet en dus ligt bijna de hele dag alles plat. Menen hebben vast lol met die aanval maar ik vind het nu wel erg vervelend worden. Wij hebben niets van waarde, maar wel 1500 eden die hun hobby niet kunnen uitoefenen. In de avond wat tv en dan is het tijd voor douchen en bed.

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.