Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

9jan/140

Chico volgen via Telepet & Tokkeh Gekko eieren

Vandaag kwam ik pas erg laat uit mijn bed rond 12 uur, ik was zo moe van gisteren dus had het ook wel even nodig. Na zo lang en diep slapen ben je altijd  (ik wel) ff langzaam op gang te krijgen. Koffie en wat prijsvragen, spelletje, mail, forum en langzaam gaat het wat beter. IK zet de vaatwasser aan, draai een was verzorg de dieren. Gisteren is lieve Chico van mijn oom Rien en tante Sandra geopereerd, was een hele zware ingreep en het is goed gegaan en ik kreeg een link en  inloginformatie ne zo kon ik de sterke kanjer zien, gewoon via mijn  eigen pc, hoe gaaf is dat. Chico ging goed vandaag at, dronk en hobbelde rond en was heel enthousiast toen de mensen erbij waren en ging naar huis, maar hij kreeg epileptische aanvallen en moest per direct terug en nu is het afwachten. Ik heb wat snapshots gemaakt en die mag ik delen dus kijk……
1 2 Knipsel
Chico knap snel weer op kanjer en voor Rien en Sandra sterkte met deze onzekere ontwikkeling, ik denk aan jullie!
Ik heb een terrarium  in de garage op orde gemaakt en verwarmd, want der zitten 2 eieren in de bak bij Tokkeh Gekko en als de jongen uitkomen zijn ze per direct levend voer, we hebben geen brodstoven meer en zouden de natuur zijn werk laten doen, maar alle eerdere eieren werden direct opgegeten als ei al en deze zitten er al even en zijn veel groter dan we ooit zagen en dus nu de pot met eieren heel voorzichtig verplaatst naar garage.  Nu is het afwachten of er iets uitkomt maar het is in ieder geval wel spannend en bijzonder.
2 ei Tokkeh copy
In de avond eten gekookt, ook meteen alle koffiemachines ontkalkt en dat is best een klus maar moest wel weer een keer. Ook lekker zitten breien en de moeilijke sjaal schiet nu op ben erg benieuwd. Wat tv gekeken. Johannes heeft  vandaag de nieuwe douche stang en kop geplaatst en die gaan we zo eens even goed testen.

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.