Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

6jan/140

Eerste maandag na vakantie

Vannacht echt slecht geslapen en uiteindelijk lukte het gelukkig wel, maar kwam er dus wel pas later uit rond 9 uur. Koffie is dan toch een geweldige uitvinding. Ik heb de dieren gedaan, wat gerommeld op pc  met spelletjes, prijsvragen en forum. Johannes werkt de eerste dag thuis en het is  lekker werken voor hem. Ik wacht op de DPD maar die komt niet of wel maar  bel werkt niet of ik hoor hem niet, beter hij gebruikt hem niet hoe dan ook morgen komen ze opnieuw, weer dag langer wachten op koffie baal der van.  Verder gat de dag snel ik regel taxi voor ziekenhuisbezoek morgen, controle in UMC.  Ik verzet tandartsafspraak naar volgende week en zo ben je lekker bezig. Ik lees ook verder in het boek de gevangen van  Stephan King, is een hele pil maar ik wil het einde weten dus  daar komen we vanzelf. Ik maak lekker eten als vast klaar en dit keer aardappelen, hamlapje gesudderd in jus en witlof met kerriesaus. Heb een lang en goed gesprek met voogd van Lianno en wordt vervolgd op 20 januari. In de avond gaan Johannes en ik samen naar de ALV van Leefbaar Lelystad. Het is best wel druk en veel te bespreken, want 19 maart is het de dag van de gemeenteraadsverkiezingen. Na een avond zitten in mijn rolstoel doet mijn buik toch wel zeer en ben ik blij weer thuis te zijn. We kletsen na en ik bel nog even met moeders en dan is het klaar voor me ik ga nu douchen en bed in, ben  helemaal op. Het was weer mooi weer vandaag  maar de avond waaide het hard en veel en harde regen.

lelystad_stadhuis

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.