Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

5jan/140

Dag zondag en dag vrije dagen

Vandaag uitgeslapen laatste kans en dus gedaan. Vandaag weinig gedaan gewoon de dieren, spelletje, prijsvragen en Johannes heeft nog wat schoongemaakt in de aquaria. He tis heerlijk weer. De buitenkraan is nog steeds aan geen vorst dus geen reden om af te tappen. Ik geniet van deze winter tot nu toe echt waar geen vorst, geen sneeuw en gladheid heerlijk, want las ik wil kan ik overal nog heen ook al is het koud. De zoon scheen ook weer enen dat is fijn voor de panelen die mooi op ons dak liggen. We kijken lekker tv en ik brei  aan een sjaal is best simpel maar er gaat steeds iets weer mis en zo haal ik hem vaak uit en kom ik niet verder, maar ik wil hem perfect hebben dus ik geef niet top en begin op nieuw. He tis voor de kenners een gerstekorrel met lus dus na elke steek een omhaal en het ziet er dan wel gaaf uit, maar o jee als je een omslag vergeet of er een afschiet omdat de naalden 10 zijn dan ben je terug bij af. Maar goed ik ben lekker bezig en dat bevalt me wel. Ik ben ook erg blij dat ik die twee glazenbijzettafels heb gekocht staat leuk en is nu dus veel ruimer in de zithoek omdat er al een fauteuil weg is. Nu aftellen naar februari dan komt onze nieuwe zithoek een 2 en 3 zitbank. Dan si het nog ruimer alhoewel er ook een grote voetenbank bij is die als poef en bank zonder leuningen kan  fungeren. (125 X 60 cm) Kortom we kijken erna uit. Morgen moet Johannes weer werken, ik heb ALV bij Leefbaar Lelystad en Johannes wil ook mee en is dus nu ook lid geworden van Leefbaar Lelystad. Verder begint de week echt druk maar dat lezen jullie wel. Nog even een brief geschreven en wat gerommeld in administratie en nu ga ik douchen en bed in.
Nog even ene leuke van Loesje…en euh mijn broertje noemt me geen muts en ik begrijp nu waarom

Knipsel

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.