Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

4jan/140

Zaterdag

Vanmorgen lekker wat uitgeslapen. Dieren verzorgd, spelletje gedaan, prijsvragen ingevuld. Dit zijn de laatste vrije dagen en maandag begint alles weer als van ouds en meteen met volle agenda’s. Vandaag niet veel bijzonders gedaan, lekker wat  gekeken , gebreid, gelezen en in de avond gewoon lekker bloemkool, slavink en aardappels. Was gedaan, opgeruimd.  Het is heerlijk weer buiten zacht, wel wind en regen maar het begint steeds meer lente te lijken dan winter en ik zelf heb daar geen probleem mee als de sneeuw en vorst achterwege blijft. Daarin tegen hebben ze in VS extreem winterweer en die mensen wens ik sterkte met gevoelstemperaturen tot –50 OMG dat is echt veel en veels te koud. In Engeland spoelen de mensen letterlijk uit hun huizen en op Sumatra rent men voor de uitbarstingen van de vulkaan, Bangladesh heeft verkiezingen met veel rumoer, doden, gewonden en rellen  en tot slot in Syrië en vele andere landen is het nog steeds oorlog.  Het jaar is nog maar net begonnen en het nieuws is nu al  ernstig en niet prettig  de hoop voor betere tijden in 2014 moet snel gaan beginnen voor deze mensen!

images peace sign

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.