Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

3jan/140

Laatste vrije werkdag van vakantie Johannes

Vanmorgen op tijd op, Sjoerd komt en huisje dus lekker schoon, gezellig gekletst en koffie gedronken. Sjoerd heeft het raam gelapt. Helaas is dit de laatste werkdag dat Johannes vrij is, nog het weekend en dan maandag begint alles weer. Johannes moet dan werken, ik zelf heb algemene ledenvergadering Leefbaar Lelystad, ziekenhuis en (Guus) Marc Meeuwis!!!!! Kortom wordt ook drukke week voor me dus. Ben wel blij dat ik controle moet in UM<C, want de wond bij navel is nog steeds niet dicht, lekt en is raar dus even  laten zien en kijken hoe verder. De ALV Leefbaar Lelystad is ook  leuk en worden spannende weken ivm gemeenteraadsverkiezingen in maart. Maar goed dat is pas volgende week. Vandaag wat spelletjes gedaan, wat op Twitter gelezen, prijsvragen ingevuld en forum opgeruimd, ook gebreid en in de middag viel ik in slaap in mijn stoel. Lekker aan het breinen geweest en tv gekeken.  Samen heerlijk kaasfondue gegeten en dat was erg lekker en gezellig. De dagen vliegen echt om en nu is het weer bijna tijd om te douchen en slapen.

We need.......
We need to feel more to understand others
We need to love more to be loved back
We need to cry more to cleanse ourselfs
We need to laugh more to enjoy ourselfs
We need to see more other than our own little fantasies
We need to give more and take less
We need to share more and realize that we are not so diferent from one another
We need to create a world where everyone kancan peacefully live the life they choose
*Suzan Polis Svhutz*

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.