Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

30dec/130

De politie geeft niet altijd goede voorbeeld!

Vanmorgen lekker lang geslapen, geen wekker gezet want ik was al dagen lang vroeg wakker, maar ja nu pas om 11 uur. Rustig in huis bezig geweest, dieren verzorgd. Wasse4n gedraaid en opgeruimd. We spelen een spelletje en doen wat prijsvragen. Ik brand mijn led kaarsje voor Paula die op 31 jarige leeftijd onverwachts overleed op 21 december, vandaag is er een herdenkingsdienst. Johan Myrthe en Marit heel veel sterkte! Dan is het middag en gaan we naar de Intratuin, we hebben vuurwerk besteld omdat Lianno er zou zijn, maar die is er niet en toch halen we het op het is tenslotte al betaald. Daar is het druk en we kopen nog wat boodschappen en moeten die dan eerst af gaan rekenen en dan terug om het vuurwerk in ontvangst te nemen ivm veiligheid hoop en weer geloop en als we buiten komen  en instappen komt er een politiebus die pal achter onze auto parkeert en de weg blokkeert en wat gaat de agent doen ….oliebollen kopen bij de kraam. Ergernis ten top  deze man zou het goede voorbeeld moeten geven  maar nee hoor we staan gewoon een minuut of 7 stil door hem.
1517418_679735198727922_2038807304_nGoed dan is hij klaar met shoppen en kunnen wij ook onze reis verder voortzetten, op naar Utrecht. We hebben besloten om het vuurwerk naar Nienke, Michel en Ilja te brengen, zij zouden eigenlijk bij ons zijn maar ook dat heb ik afgezegd.  Als we daar komen drinken we kopje koffie, roken buiten een peukje en dan laten we de blije mensen achter met ons vuurwerkpakket. Terug naar Lelystad door regen en harde wind. Thuis gekomen eten besteld en gegeten, dan wat tv en Twil nog een keer gebeld, de laatste keer dit jaar wilde haar even goede jaarwisseling wensen en we hebben lang aan de telefoon gezeten. Nog wat tv, spelletje, breien en dan douchen en bed in he tis al erg laat of vroeg net hoe je het ziet.

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.