Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

28dec/130

Geslaagd voor nieuw bankstel!

Vandaag beetje uitgeslapen tot 10 uur en toen rustig de dag begonnen. Telefonisch gesprek met mentor Lianno en daarna zijn we naar Almere gereden en daar de winkel Profijt Meubels bezocht. We zagen twee bankstellen die we beide mooi vonden dus even informatie mee en op naar de koffie. Ik moet zeggen dat in Doemere , in dit deel een invaliden wc is zonder poes pas kun je zo in en  brandschoon en perfect, dat is heerlijk vaak is het vies en moet je sleutel halen maar hier niet echt klasse! We dronken een heerlijke koffie en namen een saucijzen broodje en maakten een keuze. Terug naar de winkel en   we hebben een nieuwe bank gekocht, het is een set 2 en 3 zits en een voetenbank. Op de foto hieronder heb je idee, maar wij hebben dus niet  voor een hoekopstelling gekozen. De armleuningen kun je omhoog en omlaag doen en de hoofdsteunen ook en hij is op verhoogde poten in stoffen uitvoering kleur (bruin)Texas Wood. Daarnaast geen metalen maar houten poten gekozen en nu begint het genieten, want het duurt 6-8 weken voor hij wordt geleverd, maar we zijn erg blij.
10021446-2359-kenia2-hoekbankDaarna blij weer naar Lelystad en direct naar de reptielen winkel Aquarana, 20 neon Tetra’s, 4 clown botia’s en 4 panter botia’s gekocht en ik kreeg een bus visboer cadeau. Door naar huis en de vissen laten wennen en toen los gelaten. Moe en voldaan bestelden we eten en aten we in de huiskamer, ja op de oude bank al zit ik er zelf nooit op. In de avond lekker zitten breien en tegelijkertijd naar de finale gekeken van Holland got talent en geweldig de 9 jarige Amira onze operazangeresje wint, super!  Na deze spetterende finale had ik ook de col voor Elisabeth af, TROTS mooi geworden!
2e col elisNu hoogste tijd om te gaan douchen en slapen.

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.