Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

24dec/130

Sjoerd is er weer!

Vanmorgen op tijd op, want jawel Sjoerd is er weer! Ik ben helemaal blij en kreeg een leuk blik vol koekjes, lekker en mooi blik.  Sjoerd kreeg van ons zijn kerstpakket en we hebben weer bijgepraat, koffie gedronken en huisje is aan kant. Helemaal blij, moet er niet aan denken dat hij stopt. Ondertussen kwam de gewonnen koelkast binnen, in doos gelaten en staat in de garage. Het is een enorm grote doos! Toen Sjoerd weg ging gingen wij ook weg om Lianno op te halen voor kerst. wat een weer regen en harde wind, brrrrr geen echt kerstweer! Lianno was al helemaal klaar en weer snel naar Lelystad. Samen lunch gegeten en film gekeken, de film K9 A Christmas Tale. Mooie film. In de middag kwam ook de andere bijzettafel binnen en die heeft Johannes in elkaar gezet en het staat erg gaaf twee mooie glazen tafels naast mijn relaxstoel. Genoeg plaats voor afstandsbediening, asbak enzovoort helemaal blij. Ook nog stuk gebreid voor de sjaal van Elisabeth gaat goed, maar of ik hem dit jaar ngo af krijg dat denk ik net niet, dat komt omdat ik al een keer  op 1,3 meter was en een fout had gemaakt en alles moest uithalen, vervolgens schoot ik uit met mes in vinger en kon ik even niet breien, maar ja het komt wel goed, de winter is er ook nog niet gelukkig.  Eten gekookt aardappelpuree, bloemkool, kaassaus en hamburger. Lianno belde met zijn moeder, het is elke dinsdag zo dus nu ook.  Daarna keken we Serious Request en tjee weer record bijna 12,5 miljoen, waar klein land toch groot in kan zijn!  Twil belde nog even om ons fijne dagen te wensen en ik belde Nienke nog even om te overleggen. Daarna Lianno douchen en bed in, wij ook douchen en nog wat kletsen en tv beetje Al you need is love en de rest opgenomen en nu gaan we slapen.

Sleep-to-Christmas-1

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.