Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

23dec/130

Rust zacht lieve Kwek (Degoe)

Vanmorgen op tijd op, wordt aparte maandag. Om te beginnen wordt oud papier opgehaald. We ontdekken direct na opstaan dat er een Degoe vreemd ligt Kwek en o jee die is overleden. Degoe wordt gemiddeld 4-5 jaar en deze is bijna 6 dus ouderdom en het is triest maar ook goed, want leven gaat niet zonder dood. Rust zacht lieve Kwek.
1496152_675833512451424_41053805_oNu moesten we direct de andere eruit halen, kooi schoonmaken. Direct doorgegaan met huisje opruimen en Johannes maakte de lamellen schoon. Wehkamp bracht een nieuwe bijzettafel heerlijk nu kan ik naast mijn stoel op juiste hoogte koffie zetten en andere dingen en ik ben er erg blij mee. De kringloopwinkel haalde de oude fauteuil op. We draaiden snel een was en toen kwam de verpleegkundige al met zijn collega, voorstellen aanprikken en mijn vaste verpleegkundige ging weg en de nieuwe bleef, hij deed controles en ging na infuus ook weer weg. Volgende keer is mijn vaste er weer gewoon en dat is toch mijn voorkeur! De AH kwam boodschappen brengen. Het is trouwens erg vies weer harde wind en veel regen buiten, absoluut geen weer voor witte kerst. In de avond wat gegeten en tv gekeken, spelletje gedaan heel even had niet zo veel vut en met Johannes zitten kletsen. Filmpje gekeken en wat zitten breien en nu snel douchen en bed in morgen weer op tijd op en dan is Sjoerd er weer!

Sleep-to-Christmas-1

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.