Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

22dec/130

Rustige zondag

Vanmorgen lekker uitgeslapen tot 10 uur. Daarna lekker rustig de dag begonnen, dieren gedaan, spelletje gespeeld, mail bijgewerkt. Toen even alle moed en energie verzameld om naar Intratuin te gaan, wilde graag een nieuwe algenewter erbij. maar goed eenmaal daar bleek er in zeker 5 bakken dode vissen te liggen en niet net dood maar lang dood en of dat nou kwaad kan of niet het geeft een fout beeld en ik ben dan direct klaar met shoppen en dus de winkel  met enkel een plant voor de kikkerbak verlaten. Baal er wel van want normaal zijn de bakken altijd schoon en tip top nooit doden vissen, maar nu brrrr. Goed thuis weer aan de koffie en lekker wat tv gekeken naar de film The 12 dogs of Christmas, was wel leuk. Ook verder zitten breien en samen met Johannes was weggewerkt, huisje beetje gedaan en oud papier in de container gedaan en buiten gezet. Dankzij de buurvrouw heb ik nu nog maar een lege doos die komt er dan later wel in, scheelt me zo wie zo 2 dozen vol die ik nu wel kwijt ben. Morgen heb ik ook infuus omdat het anders op eerste kerstdag valt. Inge belde nog en hoe leuk is dat zij en Gerben komen eten op tweede kerstdag! Ik vind het erg leuk! Hopelijk is dan mijn gewonnen babypakket ook binnen is al bijna 10 dagen onderweg dus…….wie weet. Nu slapen tot morgen!

Sleep-to-Christmas-1

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.