Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

21dec/130

Vakantie!

De eerste dag van 2 weken rustig aan doen en helemaal voor Joannes! Vanmorgen toch nog  vroeg op, al om half 8. We hadden om 9 uur bezoek afspraak in de stad. Daar geweest samen koffie gedronken en zitten kletsen en na 1 uur en 15 minuten kreeg ik last van zij, rug bui en kon ik niet meer zitten dus naar huis.  Met moeders gebeld, spelletjes gedaan, wat gerommeld in huis, dieren gedaan. De dag gaat snel om. In de middag samen rustig filmpje gekeken Santa Claus III, erg grappig. De container moest er vandaag uit omdat het anders op 1e kerstdag moet. Tja de feestdagen door de week veranderd wat aan schema, net als oud papier dat nu maandag eruit moet. Gelukkig mogen we ook de container van de buurvrouw vullen, want wij hebben weer eens veel te veel. Ik heb ook vandaag weer lekker veel gebreid, ik heb nu bijna een meter sjaal voor Elisabeth nog een meter te gaan voor haar sjaal/col. Verder in de keuken bezig geweest met meten, passen en kijken hoe het anders kan om de mooie gewonnen koelkast erin te krijgen, maar het lukt gewoon echt niet. Daarnaast is het een alge en kan ik nooit meer zelf iets eruit halen door mijn handicap dus de koelkast ook al zijn we er dolblij mee zal ergens anders stralen in de keuken. Waar en hoe geen idee nog eerst maar eens in ontvangst nemen. Verder een paar kleinigheidjes in gepakt voor onder de boom, staat wel weer leuk. Komende week wordt mooie maar ook rare week, Sjoerd is er weer daar wordt ik heel blij van, de kerstdagen, Lianno hier kortom de feestweek nummer 1 begint! Ik heb wat vuurwerk gekocht weinig wan tik hou er niet van, maar ja Lianno is een jongen van 12 jaar en die zijn er dol op, dus beetje siervuurwerk en 5 pijlen.

524923_133147770193420_1085134015_n

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.